Labdarúgó Georgiy Gabulov: életrajz és érdekes tények.

Anonim

Gabulov Georgy meglehetősen ígéretes orosz középpályás. Pályafutása során számos helyi klubban játszott.

Image

A nézők George-t egyetemes játékosnak ismerik, aki képes támadni és védekezni. A magas színvonalú játék lehetővé tette számára, hogy ismételten nemzetközi szinten mutasson be egy oroszországi ifjúsági válogatott pólójában. George testvére, Vladimir híres orosz kapus.

Georgiy Gabulov: életrajz

Gyermekkorától kezdve George a labdarúgás iránt érdeklődött. A bátyámmal együtt egy ifjúsági sportiskolába mentem. Mindkét Gabulov tehetsége már korán jelentkezett. Ezért az edző azt javasolta, hogy vegyenek részt az orosz elsődleges klubok megfigyelésében. Ennek eredményeként a fiatalembert a főváros "Lokomotiv" sportiskolájába vitték. Játszott a kettősért és kiváló eredményeket mutatott. A tizennyolc éves korában George aláírta első szakmai szerződését. Szeptember 20-án első mérkőzést az orosz Premier League-ben töltötte. Georgiy Gabulov a hetedik hetedik percben jött ki, a Celcigno helyett a kupa meccsét az „Anji” ellen.

Rossz szerencse

Ezután azonban a karrierje alatt egy unalmas volt. Két hosszú szezonban Gabulov szinte nem játszott. Az egész probléma komoly verseny volt. Tapasztalt középpályásai állandóan a helyére kerültek. 2010. március 26-án belépett a mezőbe az „Amkar” elleni mérkőzésen.

Image

Az orosz Premier League labdarúgójának debütáló mérkőzése volt. Május 10-én Gabulov Georgy profi pályafutása első gólt szerzett. Középpályás egy „Alania” pólóban játszott. Ott volt a mérkőzés a Spartacus fővárosa ellen. Gabulov a jobb oldalról való áthaladás után oldalirányú átvitelt adott. Csapattársa lógott a büntetőterületen, és George sikeresen lezárta az átutalást. A második félidőben a középpályás harminc métert ért el, és megduplázódott. Ennek eredményeként a Vladikavkaz csapat szenzációsan legyőzte a „Spartakot” 5: 2-es pontszámmal.

kapitány

A briliáns játék után George Gabulov lett a csapat kapitánya. Szezon, amit „Alania” -ért játszott. A Vladikavkaz klub számára George hatvan játékot töltött, amelyben tizenegy alkalommal megkülönböztette magát. A labdarúgó az egyik vezető játékos, akit a csapat stratégiája tartott. A nyári szezonban 2012-ben Gabulov „Anji” -ra költözött. Azonban az új klubban nem tudott lábnyomot szerezni az első csapatban. Az év során csak hét alkalommal lépett be a mezőbe, és csak egy gólt szerzett.

Image

Sikertelen szezon után Gabulov visszatért az „Alania” -ba, és még egy nem túl sikeres szezont töltött.

További karrier

A 2014-es télen a "Rostov" labdarúgó klub új játékos megjelenését hirdeti. A szezonban Georgiy Gabulov csatlakozott a kék és sárga színekhez. A labdarúgó nyolc játékot töltött, és egyetlen gólt sem ért el. Hat hónapig George nem tudta bizonyítani hasznosságát a vezetőedzőnek. Ezért a labdarúgó nyárán szerződést írt alá a „Szovjetok szárnyaival”. George debütált a „Szibéria” elleni mérkőzésen, ahol jól játszott sarok után megnyitotta a pontozást. Gabulov negyvenhét mérkőzést játszott a szamaránok számára, amelyben hat gólt szerzett. A szerződés végén azonban a klub nem akarta megújítani. Georgiy Gabulov 2016 nyarán Orenburgba költözött.

érdekes cikkek

Güzel görünüm - güzelliğin verdiği söz. Her zaman mükemmel görünmek nasıl

Bulut çeşitleri: Bunlar nedir?

On-Don'da Dolphinarium: tanımı, fotoğraf

Maria Mironova: biyografi, yaratıcı etkinlik