Olga Migunova: βιογραφία ενός ψυχού

Anonim

Τώρα έχει γίνει η μόδα να παρουσιάσει κάποιες εξωσκοπικές ικανότητες. Υπήρχαν ακόμη και ειδικά προγράμματα όπου οι supermen αγωνίζονται μεταξύ τους. Και πάντα στη συνολική μάζα είναι δυνατόν να ξεχωρίσουμε εκείνους που πραγματικά αγγίχτηκαν από μια ανώτερη δύναμη. Για παράδειγμα, Olga Migunova. Κάποιος δεν θα πει αυτό το όνομα καθόλου, και πολλοί άνθρωποι θα θυμούνται τον Messing. Αυτή η γυναίκα έχει δύναμη; Πρέπει να πιστέψω τα λόγια της; Πληροφορίες από τη βιογραφία του Migunova θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση.

Image

Εν συντομία για το κύριο πράγμα

Είναι γνωστό ότι η Όλγα Μιγκούνοβα είναι ρώσος ψυχοθεραπευτής, υπνωτιστής και θεραπευτής. Επιπλέον, είναι ο τιμημένος καλλιτέχνης της Ρωσίας. Η Όλγα Μιγκούνοβα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άπω Ανατολή, στην πόλη Blagoveshchensk. Η βασική στιγμή της βιογραφίας της ήταν μια επίσκεψη στην ομιλία του διάσημου σοβιετικού υπνωτιστή Wolf Messing. Παρεμπιπτόντως, οι πρόγονοι της Migunova ασκούσαν επίσης θεραπεία, και οι ψυχικοί γνώριζαν γι 'αυτό. Ο ίδιος κάλεσε το κορίτσι στη σκηνή και προσφέρθηκε να εργαστεί μαζί με την προπόνηση. Τότε το κορίτσι έφερε ακόμα το όνομα Voropaeva, και για σχεδόν πέντε χρόνια μαζί με τον Messing ταξίδεψαν μαζί με τη χώρα με το πρόγραμμα "Psychological Experiments".

Image

Να γίνει

Μετά το γάμο, η κοπέλα έγινε Olga Petrovna Migunova, έλαβε μια ποικιλία εκπαίδευσης και άρχισε να μιλά ανεξάρτητα, όπως ο Messing πέθανε. Στη συνέχεια, έγινε στενοί φίλοι με τη Βαλεντίνα Τολκούνουβα και τον Ιωσήφ Κόμπζον. Έγινε ιατρός ιατρικών επιστημών, πιστοποιημένος ψυχοθεραπευτής. Ήδη το 1992, εμφανίστηκε το Πολιτιστικό και Ιατρικό Κέντρο Olga Migunova, όπου πραγματοποιήθηκαν ομαδικές και ατομικές διαβουλεύσεις και συνεδρίες ύπνωσης. Η ίδια η Migunova ονομάστηκε "Λευκός Σαμάνος".

Image

Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι το όνομα της αυτοβιογραφικής σειράς, η οποία άρχισε να γυρίζει το 2016. Το έργο διευθύνθηκε από τον Αλέξανδρο Ιβάνκιν, γνωστό για την τηλεοπτική σειρά "Crossroads of Fate" και "Blade of a Razor".

Σχετικά με το κέντρο

Η Όλγα Μιγούνουβα στο κέντρο της προσφέρει βοήθεια στην ψυχολογική ανακούφιση. Συγκεκριμένα, βοηθάει στην ενεργοποίηση της προστατευτικής λειτουργίας του σώματος, ανακουφίζει από το ψυχοφυσικό άγχος, ξεφορτώνεται την υπερβολική εργασία, τη νευρικότητα και τον εμμονή στον φόβο. Επιπλέον, το κέντρο εξαλείφει τις επιπτώσεις του στρες, εκτελεί εκπαίδευση μνήμης, βελτιώνει την απόδοση και προσαρμόζεται σε θετικό. Μπορούμε να πούμε ότι το κέντρο είναι ένα πραγματικό spa για την ψυχή. Από το 1992, το κέντρο βοήθησε χιλιάδες κατοίκους της Ρωσίας και των χωρών της ΚΑΚ. Αυτό φαίνεται έντονα από αναλύσεις πρώην ασθενών και θετικές ανασκοπήσεις μεθόδων θεραπείας. Ο πρόεδρος του κέντρου είναι ο ίδιος ο Migunova, ο οποίος σήμερα έχει τον τίτλο του γιατρού ιατρικών επιστημών, καθηγητή και ακαδημαϊκού, καθώς και τον πρόεδρο της Διεθνούς Ακαδημίας της ύπνωσης και της βιοϊατρικής. Το μοναδικό δώρο και τα επιτευχθέντα αποτελέσματά της εγκρίνονται τακτικά από τους ειδικούς της σφαίρας.

Image

Καλλιτέχνης ή ψυχολόγος;

Η Όλγα Μιγκουνόβα ξεκίνησε την δημιουργική βιογραφία της στην ηλικία των 16 ετών, και στις 45 ετών απέκτησε απόλυτη αναγνώριση. Γυρίζει τις εμφανίσεις της σε ένα πραγματικό μαγευτικό θέαμα και επομένως υπάρχουν λογικές αμφιβολίες ότι μια γυναίκα έχει δώρο από πάνω. Αλλά τελικά, ο μεγάλος μάγος Wolf Messing, ο οποίος πέρασε πέντε χρόνια δίνοντάς της τα μυστικά της κυριότητας, παρατήρησε τις εξαιρετικές ικανότητες της Migunova. Ταυτόχρονα, τη δίδαξε να συνεργαστεί με το κοινό, και ήδη στο κρατικό συγκροτητήριο συναυλιών "Rosconcert" έκανε τις δεξιότητές της.

Το 1970, η Migunova προσκλήθηκε να εργαστεί σόλο στο σπίτι της στην περιφέρεια Amur και ταξίδεψε σε όλη τη χώρα για 11 χρόνια, από το Taimyr μέχρι το νησί Ratmanov.

Image

Μυστικό της επιτυχίας

Σήμερα η Migunova είναι η μόνη γυναικεία υπνωτιστής στη σκηνή. Όλγα Μιγκουνόβα - φοιτητής του Messing και ο μόνος. Ο Messing, ήδη γνωστός, έκανε αρκετές προφητείες, οι οποίες έγιναν πραγματικότητα με ακρίβεια. Ειδικότερα, η Όλγα παντρεύτηκε έναν στρατιωτικό, τον χώριζε και παρέμεινε μαζί του. Ακόμη και παντρεμένος χωρίς πολύχρωμο γάμο, όπως προέβλεπε ο Wolf Messing. Μαζί, το ζευγάρι έζησε 42 χρόνια και πήγε τους ξεχωριστούς τρόπους. Ως αποτέλεσμα, η οικογένεια σώθηκε, αλλά ο γάμος διαλύθηκε. Σε περιήγηση με τον Migunova όλα συνέβησαν. Υπήρξαν ομιλίες για το νησί Damansky την παραμονή μιας ένοπλης σύγκρουσης με την Κίνα. Στη συνέχεια, υπήρξαν εκδηλώσεις στην Τσεχοσλοβακία και συναυλίες στο νησί Ratmanov. Κάποτε στο αεροπλάνο, όπου η Όλγα πέταξε, η πόρτα έπεσε! Και τότε έπρεπε να παραλάβω το αεροπλάνο!

Η κληρονομιά του Messing

Πώς επηρεάστηκε η επιρροή ενός τέτοιου μέντορα στην κοπέλα; Έχει σχηματίσει η Όλγα Μιγούνουβα ψυχική; Οι άνθρωποι είναι σίγουροι ότι η γυναίκα έχει δώρο. Ο Migunova άφησε όχι μόνο τη μεταφυσική, αλλά και την υλική κληρονομιά του Messing, για παράδειγμα, μια κρυστάλλινη σφαίρα, ένα δαχτυλίδι, βιβλία. Ο Migunova πιστεύει ότι ο δάσκαλος ξεπέρασε μόνο την ιατρική. Αλλά η γυναίκα δεν θέλει να προβλέψει, ορκίστηκε να το κάνει αφού είδε με βεβαιότητα το θάνατο της μητέρας της. Προτρέπει τους ανθρώπους να μην πάνε στους τυχερούς και να μην προσπαθήσουν να βρουν εκ των προτέρων τη μοίρα τους. Ο ψυχικός Migunova φαίνεται πολύ καλός για την ηλικία του. Πιστεύει ότι υπάρχει μια αξία του Messing. την έμαθε να απολαμβάνει τη ζωή, να μην το ξέρει. Ανακάλυψε πολλές φορές μετά από σοβαρά χτυπήματα μοίρας.

Η Migunova κυριαρχεί τέλεια την ικανότητα της ύπνωσης και πάντα αφιερώνει τους πιο δύσκολους αριθμούς στον δάσκαλό της. Η Όλγα θεωρεί τον φυλακτό της ως ένα είδος σημειώματος ότι οι επιστήμονες έχουν μόλις αποκρυπτογραφηθεί. Στη σημείωση, ο Messing ευλόγησε τον ταλαντούχο μαθητή σε μια ανεξάρτητη πορεία στον τομέα.

Image

Με τη δουλειά

Και πώς λειτουργεί η Olga Migunova; Η βιογραφία του ψυχού γεμάτος με φωτεινές στιγμές. Έχει την κεραυνική ύπνωση, την οποία δεν υποκύπτουν μόνο τα βρέφη και οι σχιζοφρενείς. είναι σε θέση να εκτελέσει τσιγγάνικα ύπνωση με βάση την απτική επαφή. Στις συνεδρίες της, οι άνθρωποι μπορούν να φοβηθούν, να αρχίσουν να πνίγουν, αν η ψευδαίσθηση καλύπτει με το κεφάλι. Μόλις η Migunova μπόρεσε να κάνει ένα χαζό κορίτσι να μιλήσει. Η μητέρα της φίλησε ψυχικά χέρια. Υπό την επίδραση της ύπνωσης, ψωρίαση, έκζεμα και τραύλισμα αντιμετωπίζονται. Ο Migunova έσπασε τον εαυτό του μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, έσωσε την Katyusha Gagarin, την εγγονή ενός διάσημου κοσμοναύτη. Η Όλγα Μιγκούνουβα συμβουλεύει έντονα να δοκιμάσει την αυτο-ύπνωση, την οποία συχνά ονομάζουμε αυτοπροβολή. Κάθε πρωί πρέπει να επαινείτε τον εαυτό σας, να προβλέψετε την επόμενη μέρα στα καλύτερα χρώματα και να σηκωθείτε με ένα χαμόγελο. Ο Κόσμος μας ακούει και όλα πάνε όπως θέλουμε στην περίπτωση αυτή.

Τι λένε οι ασθενείς;

Οι ανασκοπήσεις για την Olga Migunova αφήνουν όχι μόνο κυρίες και κύριοι, αλλά και άτομα της νεότερης ηλικιακής ομάδας, επειδή η βοήθειά της δεν γνωρίζει όρια. Η Migunova συνεργάζεται με ασθένειες του νευρικού συστήματος, δερματικές και στομαχικές παθήσεις. Ασχολείται με τα προβλήματα στον τομέα της γυναικολογίας, του ουρογεννητικού συστήματος. Είναι σε θέση να θεραπεύσει ένα τόσο κοινό πρόβλημα της εποχής μας, που είναι η φυτο-αγγειακή δυστονία. Παίρνει επίσης ευαίσθητα θέματα, όπως η σεξουαλική δυσλειτουργία, η τοξικομανία ή η τοξικομανία. Και φυσικά, βοηθάει σε μια κατάσταση όπου απαιτείται διόρθωση βάρους. Οι μέθοδοι του Migunova σημειώνουν θετικά όχι μόνο ψυχικούς συναδέλφους αλλά και εκπροσώπους της σύγχρονης ιατρικής. Επιπλέον, το έργο Migunova χαρακτηρίζεται από κρατικά βραβεία, και η ίδια έχει εκατοντάδες επιστολές. Οι ασθενείς πηγαίνουν στην υποδοχή για την γυναίκα θαύματος από όλη τη Ρωσία και όχι μόνο. Το κέντρο λαμβάνει εκατοντάδες γράμματα ευχαριστιών και καλές ευχές. Οι άνθρωποι λένε ότι οι συνεδρίες των ψυχικών αισθάνονται τη ζεστασιά και την αγάπη των ανθρώπων. Από την Migunova έρχεται μια απαλή, αλλά έντονη ροή ενέργειας. Είναι επαφή και προσεκτικός στους ανθρώπους, δίνει κίνητρο για την επίτευξη του στόχου.

ενδιαφέροντα άρθρα

Wo macht eine Fledermaus den Winter und wie macht sie das?

Falcon Saker Falcon: Foto und Beschreibung

Schauspielerin Cloris Leachman: Biografie, Filmografie

Interessante Fakten über Lewis Carroll, die in der Schule nicht erzählt werden