Ποια είναι η λίστα; Πώς και για ποιο σκοπό είναι οργανωμένη η σέσουλα;

Anonim

Η συνάντηση είναι ένας τόπος όπου ο ταξιδιώτης μπορεί να περάσει τη νύχτα, να πλύνει, να φάει και να ξεκουραστεί και πάλι στο δρόμο. Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος όρος ισχύει και για τα διαμερίσματα, όπου οι νέοι συγκεντρώνονται σε μια γνωστή ή άγνωστη εταιρεία για ένα πάρτι και ξεπουλώνουν μέχρι το πρωί. Δηλαδή, όπως καταλαβαίνετε, ένα ραντεβού σημαίνει την ευκαιρία να είσαι σε κάποια διεύθυνση σε ένα συμβαλλόμενο μέρος, προσωρινά "ταιριάζει".

Σήμερα, θα διευκρινίσουμε μαζί σας πώς και για ποιο τρόπο οργανώνονται διάφοροι τύποι νυχτερινών κέντρων. Πιθανώς, πληροφορίες για τους κανόνες συμπεριφοράς στην περιοχή που παρέχει ο φιλόξενος οικοδεσπότης θα είναι επίσης ενδιαφέρον για τον αναγνώστη.

Από πού προέρχεται η νέα έννοια της λέξης "κατάλογος";

Η ιστορία λέει ότι ο όρος αυτός εμφανίστηκε στη Σοβιετική Ένωση όταν το κίνημα της hippie έγινε μοντέρνο. Ήταν τότε ότι η ελεύθερη νεολαία αναζητούσε ένα μέρος όπου όλοι θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν και να διασκεδάσουν. Εκτός αυτού, οι χίπις δεν είχαν ποτέ χρήματα και πάντοτε ήθελαν να ταξιδεύουν σε μια τεράστια χώρα - και σε τέτοιες καταστάσεις εξοικονομούνταν από ένα check in, επιτρέποντάς τους να περάσουν τη νύχτα δωρεάν και να ξεκουραστούν.

Image

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν διευθύνσεις αλληλογραφίας

Τι να κάνετε στον κατάλογο, καταλάβετε, ίσως, όχι όλα. Εξάλλου, αυτό δεν είναι, κατ 'αρχήν, επίσκεψη στην ενορία (αν και αυτό συμβαίνει όλο και περισσότερο σήμερα), αλλά μια αναγκαστική στάση που σχεδόν ποτέ δεν τελειώνει με χίπις και παρόμοια νεολαία από άλλα κινήματα νεολαίας. Ως εκ τούτου, οι κύριοι κρατούν πολύτιμα τετράδια με αλφαβητικά όχι τα ονόματα, αλλά τα ονόματα των πόλεων με τις διευθύνσεις εκείνων που μπορούν να δώσουν τις σημειώσεις και επομένως η δυνατότητα να περάσουν τη νύχτα κάτω από τη στέγη, να πλύνουν και να τρώνε, γράφονται με αλφαβητική σειρά.

Χαρακτηριστικά της ζωής στον κατάλογο

Image

Για έναν νεοφερμένο, η πρώτη του λίστα (φωτογραφίες τέτοιων διαμερισμάτων που μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο) είναι η είσοδος στον ιδιαίτερο κόσμο των ελεύθερων και μερικές φορές πολύ περίεργων σχέσεων. Μετά από όλα, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που έχουν έρθει δεν έχουν ιδέα ποιος από αυτό το πολύχρωμο πλήθος, που βρίσκεται σε κάθε εκατοστό του διαμερίσματος, είναι ο ιδιοκτήτης. Και δεν μπορεί να απαντήσει πάντα πόσοι άνθρωποι ("άνθρωποι") ζουν σήμερα στην επικράτειά του.

Και παρόλο που οι κανόνες που όλοι οι πελάτες στο σπίτι προσπαθούν να εκπληρώσουν συνήθως υπαγορεύονται από τον ιδιοκτήτη, τι θα καταλήξει το επόμενο χρονοδιάγραμμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εταιρεία που έχει συγκεντρωθεί κάτω από την ίδια στέγη αυτή τη στιγμή.

Συνήθως, οι συνθήκες διαμονής σε ένα μικρό δωμάτιο είναι μακριά από τα δωμάτια του ξενοδοχείου: τα κρεβάτια στο διαμέρισμα είναι πολύ μικρότερα από όσους θέλουν να περάσουν τη νύχτα, ώστε οι επισκέπτες να κοιμούνται 3-4 άτομα σε ένα μονό κρεβάτι ή γενικά στο πάτωμα. Αν κάποιος από τον έμπειρο θα έχει τον υπνόσακο του, τότε τον βλέπουν ως δάσκαλο επιβίωσης και δεν είναι λάθος - αυτό δεν θα εξαφανιστεί ποτέ!

Και ποια είναι τα συναισθήματα το πρωί;

Ναι, για πολλούς, η λέξη "αλληλογραφία" ακούγεται μαγευτική και ρομαντική! Τι σημαίνει αυτή η θορυβώδης πλούσια εταιρεία για έναν αρχάριο, πολλούς νέους φίλους και προοπτικές; Πιθανώς ένα είδος αφοσίωσης σε έναν ιδιαίτερο κόσμο, σε αντίθεση με το βαρετό και συνηθισμένο που παρατηρείται γύρω.

Είναι αλήθεια ότι το πρωί τα οστά πονάνε από την κόπωση και την άβολη στάση κατά τη διάρκεια του ύπνου, το οποίο, δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει, γιατί όλα βρίσκονται σαν σαρδελόρεγκοι σε ένα κουτί! Το κεφάλι πονάει, βαρύ από καπνό (και όχι μόνο) καπνός, μέσω του οποίου έπρεπε να κοιτάξουμε συγκάτοικοι. Και ο ίδιος ο επισκέπτης είναι πολύ πονηρός, γιατί πρέπει να κοιμηθεί στα ρούχα.

Πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες διαμονής στη λίστα

Image

Ένα γεγονός είναι, παρ 'όλα αυτά, μια ευκαιρία να νιώθουμε την ελευθερία, η οποία επιτρέπει σε κάθε στιγμή να χαλαρώσει και να φύγει οπουδήποτε επιθυμεί η ψυχή. Και για να μπείτε ξανά και ξανά στον κατάλογο, για να ευχαριστήσετε έμπειρους ταξιδιώτες που μπορούν να σας δώσουν νέες διευθύνσεις, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους γενικά αποδεκτούς κανόνες:

  • ο οικοδεσπότης υπαγορεύει τους όρους που πληρούνται άνευ όρων από όλους τους καλεσμένους (εάν πηγαίνει νωρίς στο κρεβάτι - κάνετε το ίδιο, και εάν βρεθείτε μέχρι το πρωί - ο ύπνος δεν αναμένεται).
  • να είσαι ευγενικός;
  • η καθαριότητα πρέπει να είναι η πίστη σας (μην πλένετε μόνο τα πιάτα σας και βγάζετε τα σκουπίδια).
  • άλλα πράγματα δεν μπορούν να αγγιχτούν.
  • το σταθερό τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με την άδεια του ιδιοκτήτη και εντός της πόλης (είναι απίθανο κάποιος να πληρώσει για τις υπεραστικές κλήσεις κάποιου άλλου).
  • μπάνιο και κουζίνα - ανέσεις που χρησιμοποιούνται μόνο με την άδεια του ιδιοκτήτη.
  • Εάν πηγαίνετε σε ένα ταξίδι, πάρτε μαζί σας μερικά γλυκά για να ευχαριστήσετε τον ευγενικό για τη φιλοξενία σας.

Να είστε φιλικοί και κοινωνικοί, να συναντήσετε τους γείτονές σας με τη στέγαση - μπορεί να έρθει πάντα βολικό.

Τι είναι χρήσιμο στη λίστα

Εάν, με κάθε τρόπο, θέλετε να συναντήσετε την αυγή στο ανάγλυφο της Αγίας Πετρούπολης ή να περπατήσετε κατά μήκος της παραλίας της Μαύρης Θάλασσας, αλλά δεν υπάρχουν χρήματα για αυτό, τότε ο κατάλογος είναι αυτό που χρειάζεστε. Θα βοηθήσει το όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα, ωστόσο, γι 'αυτό θα πρέπει να βρείτε το άτομο που θα σας αφήσει μέσα.

Image

Παρεμπιπτόντως, μην πιστεύετε ότι κάθε διαμέρισμα στο οποίο ασκείται ο κληρικός είναι πάντα κάτι που μοιάζει ταυτόχρονα με ένα πορνεία και έναν αντιπρόσωπο ναρκωτικών. Όχι, όχι πάντα! Εξάλλου, οργανώνεται συχνά από μεμονωμένους ανθρώπους που πρέπει να επικοινωνούν, για τους οποίους οι νέοι γνωστοί είναι πολύ πιο πολύτιμοι από οποιοδήποτε νομισματικό ισοδύναμο. Έτσι, υπάρχουν λίστες που μοιάζουν περισσότερο με ξενώνες για όσους δεν έχουν καθόλου χρήματα και μπορείτε να διαβάσετε ανακοινώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσκαλώντας όσους θέλουν να περάσουν τη νύχτα σε μια λίστα.

Χρήσιμες συμβουλές: πώς να κανονίσετε μια λίστα για τον εαυτό σας;

Image

Είναι αλήθεια ότι στις μεγάλες πόλεις υπάρχουν περισσότερες διευθύνσεις σε σύγκριση με τις μικρές. Και οι καλύτεροι από αυτούς είναι έμπειροι ταξιδιώτες που διατηρούν αγαπημένα σημειωματάρια και μοιράζονται μόνο μέσα στον δικό τους κύκλο. Αλλά αν ορίσετε ένα στόχο, τότε μπορείτε να βρείτε μια τέτοια λίστα σε οποιαδήποτε γεωγραφική θέση.

Να θυμάστε ότι, αφού έχετε λάβει τον επιθυμητό αριθμό τηλεφώνου, δεν θα πρέπει να τραβάτε με μια κλήση: συμφωνείτε εκ των προτέρων, επειδή ο οικοδεσπότης μπορεί να έχει άλλα σχέδια ή έναν υπερβολικό αριθμό επισκεπτών κατά τη στιγμή της άφιξής σας.

Φροντίστε να εισαγάγετε τον εαυτό σας στον κεντρικό υπολογιστή στο τηλέφωνο και να εξηγήσετε από πού μάθατε τον αριθμό του δωματίου σας, όταν φτάσετε και για πόσο καιρό θέλετε να μείνετε. Με την ευκαιρία, μπορούν να σας αρνηθούν, ακόμη και χωρίς να εξηγήσουν τους λόγους. Λοιπόν, συνεχίστε να ψάχνετε, καλέστε άλλους αριθμούς, κάποιος θα σας πάρει. Γνωρίζετε ότι αν έχετε γνωστούς με τον υποτιθέμενο ιδιοκτήτη (δηλαδή όσους τον έχετε επισκεφτεί πριν), τότε έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε λίγο περισσότερο από ό, τι σε άλλες περιπτώσεις.

Ξεχωριστά, θυμηθείτε τι έχουν οι φίλοι

Image

Υπάρχουν επίσης τύποι ουίσκι με ειδικά ονόματα. Για παράδειγμα, η "Λεγεώνα": θεωρείται μία από τις πιο ασφαλείς, επειδή όλοι συγκεντρώνονται στο ίδιο διαμέρισμα γνωρίζοντας ο ένας τον άλλο και συγκεντρώνουν όχι μόνο για να πίνουν αλκοολούχα ποτά, αλλά και για επικοινωνία.

Οι τύποι συνήθως φέρνουν μαζί τους κορίτσια, μερικές φορές εκείνα με τα οποία συναντήθηκαν με αλληλογραφία. Αυτό φέρνει ένα στοιχείο περιπέτειας στις συλλογές. Αν και, δυστυχώς, μετά από πέντε ή έξι συναντήσεις, οι "λεγεωνάριοι" αρχίζουν να ψάχνουν για μέρη από την πλευρά …

Το βράδυ πιο ασφαλές θεωρείται μια λίστα που ονομάζεται "Flat". Φίλοι και γνωστοί συγκεντρώνονται εκεί για να κάνουν το αγαπημένο τους πράγμα, για παράδειγμα, να ακούν μουσική, να παρακολουθούν ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ή να παίζουν σε έναν υπολογιστή. Παρεμπιπτόντως, τέτοιου είδους "συνέδρια" τιμούσαν ιδιαίτερα οι μη τυπικοί υπό τη Σοβιετική Ένωση: οι αντιφρονούντες συγκεντρώθηκαν εδώ.

Είναι επικίνδυνο να περάσετε τη νύχτα στη λίστα;

Δεν θα κρύψουμε, για τους αρχάριους να πηγαίνουν σε ξένους σε μια ξένη πόλη - αυτός είναι ένας αρκετά μεγάλος κίνδυνος να τρέξετε σε ψυχοπαθή ή μανιακό. Αλλά να φοβάσαι τα περισσότερα δεν είναι ακριβώς αυτό. Μετά από όλα, η συνάντηση είναι πολύ συχνά ένα μέρος για χαρούμενα μέρη, με μέθη και όχι μόνο. Και μόνο το πρωί, αυτός που πήρε το πλεόνασμα ξαφνικά βρίσκει τον εαυτό του λήστεψαν και καλό, αν μόνο αυτό!

Το συμπέρασμα στην περίπτωση αυτή υποδηλώνει ένα πράγμα: μην παρασυρθούμε με οινόπνευμα! Μην χρησιμοποιείτε ύποπτα φίλτρα, είστε προσεκτικοί και συνετός, αν υπάρχουν γύρω σας ξένοι! Καλή τύχη σε σας!

ενδιαφέροντα άρθρα

Näyttelijä Viktor Khorinyak: elämäkerta, henkilökohtainen elämä, työ

Mikä on otsoni? Sen ominaisuudet ja vaikutus ihmisen elämään

Tiedätkö, mitä Damoclesin miekka on?

Kiven alexandriitin edut ja ainutlaatuisuus